Dit hemmelige rum: TAILS

Hvis du vil være helt og aldeles hemmelig og usporbar på internettet, skal du bruge styresystemet TAILS. TAILS står for The Amnesic Incognito Live System – men hvis det skal virke, skal det sættes helt rigtigt op og det er ikke helt ukompliceret. Derfor har Thomas Bødtcher-Hansen lavet en meget grundig guide – ‘Livet med en TAILS-computer’ – som du kan downloade og læse her: https://drive.google.com/file/d/0B_fQMcnFhI_hWUMyb2JGODh3TFk/view?pref=2&pli=1
Forfatteren skriver blandt andet: “Håndbogen er skrevet med udgangspunkt i at jeg i praksis har opbygget en fiktiv identitet fra bunden, udelukkende ved brug af en Tails computer og en burner mobiltelefon. Håndbogen er med andre ord ikke skrevet fra en teoretisk distance, men derimod ud fra praktiske oplevelser, forhindringer og udfordringer med det, at leve et levende liv under den digitale radar. Håndbogen indeholder både mine skarpe holdninger til det overvågningssamfund, som jeg mener vi allerede lever i, lokalt såvel som globalt”.

One thought on “Dit hemmelige rum: TAILS

  1. Det er noget i den retning, jeg har tænkt er nødvendigt hvis man engang skulle få brug for at være anonym. Jeg har gennem årene oplevet adskillige falske beskyldninger og det er én af de ting, man bør undgå hvis man kan.

Comments are closed.