Sommeraflyttet iført skæg og solbriller…

Aflyttet sender nye programmer hele sommeren – her er listen over hvad du skal høre søndag kl. 1305 eller tirsdag 1305og på podcast -  i juli og starten af august måned.


5.7: Privacy by design: Vejen ind i fremtiden?
Aflyttet har sat Stephan Engberg i stævne i Københavns Magtcentrum omkring Christiansborg til en alvorlig snak om digitaliseringens grundstødning, de smuldrende rettigheder for borgerne og den lukrative vej ud af klemmen.
LÆS MERE OM PRIVACY BY DESIGN HER!
Og se den nye store rapport af bla. DI og Dansk Erhverv, hvor PRIVACY bliver den nye vækstmotor!

12.7: Kan Stasi-Agenter pletvaskes? Forfatter Mikael Buschs seneste bog, ‘Lenz – Stasiagenten der blev fanget af fortiden’ blev af en anmelder beskyldt for at ‘pletrense’ en dansk STASI-agent, det er forfatteren ikke enig i, for historien handler dybest set om, at mennesker kan forvandle sig. Vi forsøger at forstå en STASI-agent fra Danmark.

19.07: FRONTEX og de overvågede grænser: Martin Lemberg-Pedersen, postdoc ved Institut for Medier, Erkendelse og Formidling har gennem lang tid fulgt med i, hvordan EU håndtere de mange flygtninge, der prøver at komme ind i Unionen, især fra Afrika. Hvorfor er det endt som det er – og hvad kommer vi til at se i fremtiden, hvor FRONTEX skal i gang med at opføre intelligent grænsekontrol?

26.07: Stasiovervågning når os ikke til sokkeholderne! Aflyttet møder Sofus Albertsen, ansat ved CPH Business og kandidatstuderende ved ITU. Han ser det som sin personlige opgave at gøre sine venner opmærksomme på hvor overvågede de er.

2.8: Stalin ville elske mobiltelefoner: Aflyttet har talt med Richard Stallmann, manden bag GNU-linux, aktivist og skeptisk overfor alt, der prøver på at spore og identificere ham – og så har vi plads til et eftersyn på terror, nysprog og efterretningtjenester ved Simon Davies fra CODE RED.